Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

"Släggan" inför Övik: "Kommer bli en tuff match"

23 februari 2018 16:15

Det är ett revanschsuget Thorengruppen som reser ner till Övik imorgon för bortamatch mot topplaget Örnsköldsvik IB. – Vi var inte alls nöjda med hemmamatchen mot dem så nu ska vi ta revansch, konstaterar Marie "Släggan" Häggström.


Häggström missade förlustmatchen på hemmaplan mot Övik på grund av att hon var på dop. Men imorgon finns hon med i bussen som går tio mil söderut för match mot Örnsköldsvik IB.

– Av det jag hörde efter den matchen var det starten som fällde oss. Så imorgon gäller det att vi är med från start. Vi är revanschsugna och siktar såklart på att vinna, säger Marie Häggström.

Kvalbiljetten till SSL är redan säkrad och tre matcher återstår av grundserien.

– En bra känsla är det vi söker under avslutningen på serien. Det vore ju väldigt kul att gå in i kvalet med tre segrar och vind i seglen. På så sätt är denna avslutning viktig för oss, säger hon.

Hon tror på en tuff match och passar på att berömma "Övik" för deras säsong.

– Övik har gått bra i år och det känns som de går som tåget. Detta trots att de tappat en del spelare också till Norge. Det visar ju att de har byggt en väldigt bra grund. De spelar en rolig innebandy och har hunnit långt i sitt sätt att spela, så det får vi se upp med, säger hon.