Idag 1 match
21 Apr 1 match

Seger i första semifinalmatchen!

10 april 2021 17:30

När Team Thorengruppen tog sig an KAIS Mora i första matchen i semifinalserien slutade det med seger. Efter 60 spelade minuter stod slutresultatet klart: 6-3 och Thorengruppen kopplar ett inledande grepp om serien.

Under fredagskvällen i Umeå Energi Arena utspelade sig den första och spännande matchen i semifinalserien. Det var inte förrän 17.32 Thorengruppen gjorde periodens första och enda mål, signerat Oona Kauppi.

I den andra perioden bjöd Sofia Joelsson på två mål, för att sedan följas upp av en reducering av Mora till 3-1.

Mora inledde tredje perioden med ett mål, men det skulle inte ta mer än dryga minuten innan Veera Kauppi gjorde 4-2. Med sex minuter kvar av matchen reducerade Mora till 4-3. Tre minuter senare gjorde Oona Kauppi mål och till sist satte Joelsson spiken i kistan med sitt tredje mål för matchen efter att Mora tagit ut målvakten.

Matchen slutade 6-3 och highlights går att se HÄR.

Nästa match spelas i Mora på söndag den 11/4 och går att se HÄR.

Målskyttar TTG: Sofia Joelsson 3, Oona Kauppi 2, Veera Kauppi

Team Thorengruppen - KAIS Mora 6-3 (Skott: 28-18)