16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Vinst i första kvartsfinalmatchen!

26 mars 2021 11:30

Team Thorengruppen kopplar ett indelande grepp om kvartsfinalserien genom att vinna mot Malmö med 5-2 på hemmaplan.

Cirka 6 minuter in i första kvartsfinalmatchen mellan Team Thorengruppen och Malmö satte Veera Kauppi 1-0. Med ett mål av Sofia Joelsson under elfte minuten avslutades första perioden med 2-0. Veera Kauppi gjorde ytterligare ett mål halvvägs in i andra perioden.

Under tredje perioden steg spänningen då Malmö inledde med att reducera till 3-1. Thorengruppen kontrade dock snabbt med två mål inom loppet av 10 sekunder, av Amanda Delgado Johansson och Veera Kauppi. Efter ytterligare ett mål och en missad straff från Malmö stod slutresultatet klart: 5-2 och vinst för Thorengruppen. Bäst av fem matcher gäller för kvartsfinalserien och nästa spelas på lördag i Malmö.

Målskyttar TTG: Veera Kauppi 3, Sofia Joelsson, Amanda Delgado Johansson.

Team Thorengruppen - Malmö 5-2 (Skott: 23-14)