Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Peder Bodén inför Helsingborg borta

27 november 2022 11:21

Helsingborg borta väntar Team Thorengruppen på söndag. Vi kollade läget inför matchen med assisterande tränaren Peder Bodén.


Hur ser det ut i truppen inför matchen mot Helsingborg?

  • Jo, det ser bra ut. Jonas Landström som varit borta länge är tillbaka i träning. Just nu bara Vidar Mårtensson som inte tränar med laget. Övriga är tillgängliga för spel.

Gör ni några ändringar i formationerna?

  • Ja, vi gör lite ändringar sedan Jönköping. Grahn går in mellan Hampe och Axel. Svahn är tillbaka mellan Tobbe och Jim och Måns , Gabbe och Gavva har sett riktigt bra ut i veckan med Alex och Mäki bakom sig.

**Helsingborg borta - hur ser du på den uppgiften? **

  • Dom har ju startat serien oväntat bra och har sett riktigt starka ut. Så det blir en tuff uppgift där vi måste kriga som tusan för att få med oss några poäng hem.

Är det något särskilt att se upp för i Helsingborgs spel?

  • Ja, deras spelvändningar måste vi definitivt se upp med. Sen har de både en bra spets och bredd på deras offensiva spelare som hotar på i stort sett alla positioner. Edling i målet blir också en spännande utmaning för att knäcka.

Vilka blir nycklarna till seger för er?

  • Att vi lyckas kontrollera bollinnehavet och ha tålamod så vi inte bjuder dom på farliga kontringar. Offensivt måste vi vara effektiva och spela ett rakt anfallsspel där vi skapar många lägen framför deras mål.