TTG

INFÖR Visby IBK PO2 match 2: "Vi är laddade och vet vad som krävs av oss ikväll!"

10 april 2019 10:19
Herr

Efter seger i match ett mot Visby IBK med 9-5. Så väntar ikväll den andra match i först till tre vinster på Gotland. - Vi åker ner under morgonen och uppladdningen har varit riktigt bra, grabbarna är laddade och alla verktyg finns i lådan för att leverera en riktigt bra insats ikväll!, säger TTG-tränaren Daniel Jernberg.

Vi fick en smakstart senast och 4-0 redan efter första perioden. En match där vi framför att defensivt stänger ner Visby IBK på ett bra sätt matchen igenom. -Dom har mycket avslut under matchen, men vi ger Erik Ställ en bra resa genom matchen, analyserar Jernberg

Effektiviteten en nyckel även på bortaplan

Vi visade även senast att special teams fungerar, vilken är en framgångsfaktor, ett PP och 3-0-målet tillkom under dessa två minuter genom matchens förgrundsfigur Adam Hansson(2+2). - Vi har ett bra flyt i spelet och är effektiva när lägen dyker upp. Nu gäller det även på bortaplan att ta vara på chanserna, vilket blir nyckeln till segern idag, säger Adam Hansson.

Vi åker ner med samma trupp som senast och återkommer innan matchstart med dagens line up.

Matchen webbsänds via SPORTBLADET med start 18:45 och länken till sändningen hittar ni här: https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/3Jp8BL/onsdag-1900-se-visby-thorengruppen-live-i-ssl-kvalet-har?fbclid=IwAR17KrsO6q0SRZEPiHE8S6xcEEBsyqqqVLd8s2ySoONQ_iRy0VrOXff_eC8