Thorengruppen
TTG

Fortfarande serieledare! Men detta blir en rysare..

28 februari 2019 10:39

Hela 23 mål i en sväng historia av modell större. Detta blev resultatet efter en poäng och 11-12, mot KAIS Mora under tisdagen. -Vi ställer till det för oss själva genom att dra på oss en massa onödiga utvisningar i slutet, konstaterar Daniel Jernberg.

Det är ibland riktigt svårt att analyser en insats över 60 minuter. Och tisdagens insats går verkligen under denna katergori. Vid underläge 5-3 efter två perioder, så var det få som trodde att vi skulle så se en tredje period i Idre Fjäll Arena. MEN.. hela 14 mål senare så skulle vi alltså ha 12-11 på reultattavlan.

Ledning blev till förlust

Efter en vändning och såväl 10-6 såväl som 11-7 ledning, så skulle hemmalaget äta sig ikapp. Och detta med blott fem sekunder kvar på klockan. I förlängningen kändes det uppgivet och tungt för TTG-herrarna. Och bonuspoäng skulle också stanna hos hemmalaget. Vi väljer att lyfta på hatten en dag som denna och konstatera att KAIS Mora visade moral och krigade hem två poäng. MEN.. Vi kan efter gårdagen resultat konstatera att vi fortfarande är i serieledning efter att Salems IF föll hemma mot Djurgårdens IF med 7-4. Detta gör att lördagens möte mot numera tabelltrean Salems IF(efter tre raka förluster), har Hagunda IF runnit förbi och på samma poäng som TTG-herrarna och 40 inför avslutningen.

Men det poitiva är att vi leder serien resultatet till trotts och detta gör att vi med tre omgångar kvar så har vi allt i egna händer. Nu nästa väntar Salems IF hemma på Umeå Energi Arena Vind kl 15:00 och matchen ser ni live här: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9734

TTG-målskyttar: 2xAdam Hansson, 2x Markus Lindström, 2x Simon Sundström, Adam Berglund, Måns Höglin, Axel Hjälm, Mathias Hagert & Albin Andersson