Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Boric Svärd inför helgens möten

18 februari 2022 17:30

Team Thorengruppens damer står inför en helg med dubbla matcher; Nacka under fredagskvällen och Karlstad på söndag. Sandra Boric Svärd har delat med sig av sina tankar om och förväntningar på matcherna.


Efter restriktionssläppet har TTGs damer hunnit spela två hemmamatcher och nu är det dags för nästa. Med lite mer folk och tryck från läktarna stortrivdes Sandra Boric Svärd under förra helgens möten.

-Det var superkul! Det var något som man har längtar efter i snart två år nu.

Nu under fredagskvällen nalkas match mot Nacka. Sist lagen möttes kom TTG från en lång rad matcher där de producerat tvåsiffrigt antal mål; en svit Nacka bröt genom att hålla emot till den grad att matchen slutade 2-5 till bortalaget Team Thoren. Med detta i åtanke har Boric Svärd en bild av vad som krävs för att fredagen ska innebära tre nya poäng till TTG:

-Jag tror att vi behöver få hål i deras låga försvar som gjorde det svårt för oss sist, samt spela med tålamod.

Vad kan de på läktaren tänkas förvänta sig av matchen då? Jo, det har Sandra också svar på.

-Jag tror vi kommer ha mycket boll och att Nacka går på sina vassa kontringar. De är snabba och skickliga individuellt så det kommer nog bli en sevärd match med mycket fart och fläkt.

Att kvällens match är mot just Nacka betyder lite extra för Sandra, då hennes tvillingsyster Amanda Boric Svärd spelar där.

-Det ska bli roligt att syrran kommer upp! Vi träffas inte så ofta, man får ta vara på alla lägen man får.

På söndag är det dags att ställa om, då Team Thorengruppen beger sig mot Karlstad för en bortamatch. I höstas hann lagen för ovanlighetens skull mötas tre gånger inom en kort tidsperiod, då Svenska Cupen medförde två möten utöver den vanliga SSL-matchen. Alla möten resulterade i vinst för TTG, och Sandra tar med sig lärdomar från de matcherna in i denna.

-Matcherna har sett liknande ut där Karlstad spelar ett tufft och fysiskt spel. Det gäller för oss att vinna dueller och släppa bollen fort, vilket jag tror kommer gynna oss ju längre matchen går.

Biljetter till kvällens match hittar du här och söndagens match ses på Sportexpressen Play.