27 Apr 1 match

Sjätte raka segern för damerna

2 mars 2020 08:30

Sedan hemmamötet mot Bele Barkarby den 25 januari är Thorengruppens damer obesegrade. Precis så skulle det fortsätta även under lördagen borta mot Kågedalen.

Med fyra raka mål skulle Thorengruppen inleda den första perioden mot Kågedalen på ett imponerande sätt. Hanna Berglund, Mira Sandström i powerplay och Amanda Strömberg x2 gav gästerna en ledning efter halva perioden. Den andra halvan innebar fyra nya mål, men för Kågedalens del.

Den andra perioden var inte mer än åtta sekunder gammal innan Amanda Strömberg igen skulle sätta dit ett nytt mål. Denna gång säkert på straff. Periodens första mål kom tidigt men dess sista mål kom desto senare, 19:59 satte Mira Sandström sitt andra mål till 4-6.

Matchens sista period visade sig bli övertygande från Thorengruppens del. Fem mål av Thorengruppen och det genom Agnes Plogner, Hanna Berglund, Moa Johansson, ett nytt mål av Amanda Strömberg på straff och Tilde Jonsson. Elva nya mål av Thorengruppen och tre nya poäng.

Målskyttar Thorengruppen: Amanda Strömberg 4, Hanna Berglund 2, Mira Sandström 2, Agnes Plogner, Moa Johansson, Tilde Jonsson.

Kågedalen - Thorengruppen 4-11 (Skott: 18-29)