Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Daniel Jernberg inför Åkersberga och Malmö i helgen

25 november 2022 12:10

Åkersberga borta ikväll. Malmö hemma på söndag. Vi kollade läget med damtränaren Daniel ”Dille” Jernberg inför helgens två matcher.


Ni slog Pixbo senast - vad tar ni med er från den matchen?

  • Först och främst är matcherna mot Pixbo alltid lite speciella då det troligen är världens två bästa klubblag som möts så alltid kul att spela sådana matcher. Vi förlorade ju bägge seriematcherna mot dom ifjol så det var skönt att vi lyckades vinna mot dom denna gång och att vi är i fortsatt serieledning.

Hur är läget i truppen inför helgens matcher?

  • My Kippilä är fortsatt skadad och tyvärr har Cajsa Alm blivit sjuk så hon missar åtminstone fredagens match men kan kanske vara tillbaka tills på söndag. I övrigt är alla spelare tillgängliga.

Ändrar ni om något i formationerna till helgens matcher?

  • Ja vi ändrar litegrann från senaste matchen, då Cajsa är sjuk kliver Moa in som center där och sen gör Wilma Selin SSL-debut då hon får chansen från start med Kauppi systrarna. Juni Söderqvist kommer in och bildar backpar med Sandra Boric Svärd. Sedan hur vi startar på söndag är ännu inte spikat.

Ni börjar med tabelljumbon Åkersberga borta på fredag kväll. Hur ser du på den uppgiften?

  • Av det jag sett av Åkersberga är det ett lag som spelar ett fyndigt och kreativt anfallsspel och som är vassa i sitt kontringsspel så det gäller att vi är ödmjuka inför uppgiften.

På söndag väntar tabellfemman Malmö hemma. Vad blir viktigt för er där?

  • Malmö är ett lag som blandat och gett en del under denna säsong så svårt att veta vars man har dom? Men när dom är bra är dom riktigt bra, slår man Rönnby med 9-3 så vet man att det finns kvalitet i laget. Så samma sak där som inför matchen imorgon, att vi är ödmjuka inför uppgiften och går in med 100-procentig inställning.