16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Förlust mot Pixbo

14 november 2021 11:30

Under lördag eftermiddag fick Umeå Energi Arena besök av Göteborgslaget Pixbo Wallenstam IBK. Team Thorengruppen satte emot hårt men kunde inte sätta stopp för Pixbo. Matchen slutade 5-10 till bortalaget.

Tjugo sekunder efter avblåsning i Umeå Energi Arena gjorde Pixbo 0-1 och utökade ledningen kort därefter. 7.00 kunde Matteus Gavatin sätta ett reduceringsmål följt av kvittering 8.31 av Jonas Svahn. Nio sekunder efter 2-2 kom 2-3 från Pixbo, som gjorde ytterligare två mål innan första perioden var slut.

Trots hög press från Team Thoren blev det inga mål från dem i andra perioden. 15.56 kunde Pixbo få in 2-6.

Drygt halvvägs in i tredje kom periodens första mål, 2-7 från Pixbo. Adam Lidgren gjorde 3-7 och Marcus Berglund följde upp kort därefter med 4-7. TTG fick inte fira länge då Pixbo kunde göra 4-8 en halv minut senare. Axel Hjälm fick in 5-8 i powerplay, men Pixbo gjorde 5-9 på straff. Med bara sekunder kvar av matchen gjorde Pixbo ett sista mål, vilket tog slutresultatet till 5-10.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Jonas Svahn, Matteus Gavatin, Marcus Berglund, Axel Hjälm, Adam Lidgren

Team Thorengruppen - Pixbo Wallenstam IBK 5-10