Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Johansson har siktet inställt på seriestart och hemma-VM

13 september 2019 08:53
Dam

Moa Johansson är både förväntansfull inför seriestarten med Thorengruppen men också väldigt sugen att spela hemma-VM i Uppsala med U-19 landslaget. Nyligen hemkommen från ett landslagsläger från just Uppsala är hon laddad på säsongen.


Du är nyligen hemkommen från ett läger med det svenska U-19 landslaget i Uppsala, hur var lägret? Vad gjorde ni och hur gick det för dig?

-> Lägret i Uppsala var riktigt kul och det gick bra, det känns att vi blir färre och att ett lag börjar byggas inför VM. Vi hade en del teambuilding och hann med att spela både match mot Sirius och deras SSL-lag men även en internmatch under dagarna.

Hur går tankarna inför hemma-VM nästa år?

-> Självklart är det ett mål för säsongen att få chansen att vara med i den truppen. Jag måste dock säga att det även är nervöst och stort att ha ett VM på hemmaplan men för oss är nästa läger Euro Floorball Tour i Tjeckien den 17-20 oktober.

Slutligen, seriestarten är en och en halv vecka bort, tankar om den?

-> Jag är supertaggad på seriestart och längtar tills säsongen drar igång på riktigt. Extra kul är det ju också att vi får spela mot RIG i första seriematchen, så jag är laddad!