27 Apr 1 match

Tre stabila poäng för damerna på hemmaplan

15 februari 2021 08:30

Nacka Wallenstam gästade Umeå Energi Arena på lördagen.

Det blev en intensiv första period från hemmalaget Team Thorengruppen i mötet mot Nacka. 4-0 efter 20 spelade minuter med Veera Kauppi, Jonna Stenvall, Maja Viström och comebackande Sofia Joelsson i målprotokollet. Joelsson med sina första minuter i TTG efter hennes korsbandsskada förra säsongen.

Efter tre mål i den andra perioden (TTG:s två av Amanda Delgado Johansson) hade hemmalaget ett stabilt grepp om matchen med 6-1 inför den avslutande delen. Med mål av Louisa Turton, Veera Kauppi, Sandra Svärd och Nora Parkle (med sitt första i SSL) samt två från bortalaget kunde slutresultatet skrivas till 10-3. I och med segern behåller TTG sin serieledning intakt.

Målskyttar TTG: Veera Kauppi 2, Amanda Delgado Johansson 2, Jonna Stenvall, Maja Viström, Sofia Joelsson, Louisa Turton, Sandra Svärd, Nora Parkle

Team Thorengruppen - Nacka 10-3 (Skott: 37-19)