Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Team Thorengruppen välkomnar publiken med fri entré

20 september 2021 16:06

Team Thorengruppens första omgångar i SSL såväl dam som herr kommer att vara fri entré för åskådarna tack vare partners.

  • Vi vill med detta säga till Umeåpubliken att vi verkligen har saknat er – säger Peter Eriksson marknadsansvarig i föreningen.

När föreningens bägge SSL-lag till helgen ska premiärspela hemma på lördagen kommer det förhoppningsvis vara inför 300 personer som inför dessa matcher är det maximala antalet åskådare vi har tillstånd för att ta in, i väntan på att det nya regeringsbeslutet ska träda i kraft 29 september.

  • Vi följer de restriktioner som ligger just nu och då är det 300 personer. Det kommer gälla först till kvarn principen från måndag och biljetterna kommer åskådarna att hämta via biljettförsäljningen på internet. Fortsätter Peter Eriksson

Initiativet finansieras av samarbetspartners genom att köpa reklamplatser på supportertröjor kombinerat med matchvärdskap. Även om några pusselbitar återstår är siktet inställt på släppa fri entré under samtliga SSL matcher i Umeå Energi Arena.

  • Vi har kommit en bit i säljprocessen men än är det jobb kvar innan vi kan släppa fri entré alla matcher i Umeå Energi Arena. Vi slår två flugor i en smäll och planerar att färga publiken grön samtidigt som de går in gratis. Avslutar Peter Eriksson

På lördag är det alltså hemmapremiärer först ut är herrarna kl 13.00 som gästas av fjolårets SM-guldvinnare Falun och 16.00 tar Damerna emot Warberg IC.

Biljetter till herrmatchen hittar ni här Biljetter till dammatchen hittar ni här