16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Förlust mot Storvreta på bortaplan

18 november 2021 12:00

Onsdagens match mot Storvreta innebar hög intensitet, många mål och i slutändan en förlust för Team Thorengruppen.

Storvreta tog inledningsvis ledningen i IFU Arena under onsdagen, men längre in i första perioden kunde Axel Hjälm kvittera.

I andra perioden hände väldigt mycket väldigt fort. Daniel Hernandez gjorde 1-2 redan 17 sekunder in men Storvreta kvitterade fem sekunder efter. 1.11 kom ett ledningsmål för Storvreta men Johan Svahn följde upp 3.31 med 3-3. Storvreta tog ledningen igen drygt halvvägs in i perioden och minuter efter kunde Axel Hjälm göra 4-4. Efter det följde tre mål från Storvreta innan perioden var slut, varav det sista kom i bokstavligen sista sekund.

Dryga minuten in i tredje gjorde Hampus Öhgren 7-5. Storvreta utökade sin ledning till 8-5 10.44. Jonas Svahn fick in ett sista mål för TTG innan Storvreta kunde göra två mål när Thoren tog ut målvakten från och till under de avslutande minutrarna. Matchen slutade därmed 10-6 och Thorengruppen tappade några platser i den tighta tabellen.