Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match

TTG SLÅR ETT SLAG FÖR MUSTASCHKAMPEN

9 november 2018 11:15

Alla i spelartruppen skänker tio kronor per producerat mål framåt under november. Spelartröjor ska auktioneras ut. Team Thorengruppens innebandyherrar kliver nu in och bidrar till Mustaschkampen.

  • Vi som förening är vansinnigt stolta över dessa initiativ från våra aktiva, säger klubbchefen Tomas Hugosson Wallgren.

Team Thorengruppen har gjort sig kända för att engagera sig även utanför idrottens ramar.Under fjolåret hade fotbollsherrarna ett lotteri till förmån för Barncancerfonden Norra och nu kliver alltså TTG:s allsvenska innebandyherrar in och bidrar till Mustaschkampen.

De kommer att auktionera ut spelartröjor via Facebook där pengarna går direkt till Mustaschkampen. Dessutom kommer alla i truppen – både spelare och ledare – att skänka tio kronor per mål som laget gör i allsvenskan under november till insamlingen.

  • Initiativtagare till insamlingen är TTG:s innebandyherrar och deras huvudtränare Daniel Jernberg. När vi pratade med honom blev det en självklarhet från föreningen att backa upp genom att sälja av matchtröjor till förmån för Mustaschkampen. Vi kommer att släppa tre tröjor varannan dag på Facebook med utgångspris på 100 kronor och auktionen pågår hela november, säger klubbchefen Tomas Hugosson Wallgren, stolt och glad över initiativet.
  • Vi som förening är vansinnigt stolta över dessa initiativ från våra aktiva. Jag tycker att det är ett tecken på att föreningens värdegrund når från styrelserum hela vägen ut mot medlemmar och för oss som förening är det otroligt viktigt att bidra på fler plan, det är en del av en större strategi, säger Hugosson Wallgren. Team Thorengruppens tränare Daniel Jernberg säger så här om insamlingen.
  • Cancer är en hemsk sjukdom och det känns viktigt att kunna bidra när nu pengarna går till en bra sak, säger Jernberg.