27 Apr 1 match

Herrarna med revansch mot Sirius

1 mars 2021 08:30

Sirius åkte till Umeå Energi Arena för att ta upp kampen om tre viktiga poäng.

Trots flertalet chanser var det inte Team Thorengruppen som skulle ta ledningen mot Sirius i lördagens viktiga kamp om tre poäng. Istället var det bortalaget som kunde få en tidig ledning. En ledning som tack vare Hampus Öhgrens 17:e mål för säsongen var kvitterad i paus.

I den andra perioden skulle Jimmy Risberg och Jonas Svahn bli målskyttar för hemmalaget, samtidigt som Sirius nästan skulle hålla jämna steg målmässigt med ett mål som innebar 3-2 efter 40 spelade minuter. Jim Johansson skulle sedan göra 4-2 reducerades och kvitterades av Sirius inom loppet av en minut. En spännande avslutning väntade med andra ord i matchen där Jim Johansson återigen skulle kliva fram och tillsammans med Tobias Bergfors kunde han skjuta hem segern till 6-4 mot Sirius.

Målskyttar TTG: Jim Johansson 2, Hampus Öhgren, Jimmy Risberg, Jonas Svahn, Tobias Bergfors.

Team Thorengruppen - Sirius 6-4 (Skott: 24-22)