Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Adam Lidgren inför Mullsjö

9 oktober 2022 00:44

Mullsjö på hemmaplan. Det är Team Thorengruppens motstånd under söndagen.

  • Det är en sån match vi ska vinna för att kunna ta oss till slutspel så det blir en bra värdemätare för oss, säger Adam Lidgren.

Med fyra poäng efter fyra matcher har Thorengruppen inte fått samma pangstart som i fjol där laget hade åtta poäng efter fyra omgångar, med bland annat segrar mot Linköping och Kalmarsund. Backen Adam Lidgren tror att resultaten i säsongsstarten är en kombination av att Thorengruppen inte kommit upp i nivå samtidigt som motståndarna i år har bättre koll på det talangfulla Umeågardet.

Ja, det är nog en mix. Har man spelare som Hampus Öhgren och Axel Hjälm som gör 50 poäng så kommer lagen att kliva hårdare på dom. Nu vet motståndarna att vi håller en nivå och vet att inte det bara är att hämta poäng mot oss, säger han.

I veckan spelade Thorengruppen 6-6 i svenska cupen mot Dalen, efter att ha hämtat upp ett 4-6-underläge i slutminuterna. Matchen var ett steg framåt, tycker Adam Lidgren.

Spelmässigt var det lite krampaktigt i de första två perioderna men vi gjorde en bättre laginsats och la ner det jobb som krävs och det belönade sig sista tio minuterna.

Nu väntar Mullsjö hemma för Thorengruppen. Det är ett bra lag men det har tappat lite spelare och är ett hyfsat nytt lag jämfört med förra året. Det blir spännande att se vad de går för men det har alltid varit ett jobbigt lag att möta, säger Adam Lidgren som recenserar sin egen säsongsinsats så här:

Samma som laget egentligen, det har varit lite för dåligt. Jag har varit inne på mycket mål bakåt. Det är bara att steppa upp för allihopa nu, inklusive mig själv, och grunden är att vi måste jobba hårdare där ute, säger han.

Noterbart att

  • Mullsjö är tabellåtta på sex poäng, Thorengruppen nia på fyra.
  • Axel Hjälm är poängbäst i Thorengruppen med sju poäng.
  • Sebastian Palmqvist bäst i Mullsjö med nio pinnar.
  • Thorengruppen föll med 6-13 i senaste SSL-omgången mot Växjö. Mullsjö slog Linköping med 8-5.
  • Jonas Landström och Vidar Mårtensson saknas i Thorengruppen men Tobias Bergfors och Gabriel Erol är åter tillgängliga för spel.

Biljetter till matchen hittar ni här!