Idag 1 match
21 Apr 1 match

Tung förlust för herrarna mot Linköping

29 oktober 2020 08:30

Det var bäddat för de tre första poängen för herrarna under två och en halv period. Segern skulle dessvärre tas ifrån hemmalaget denna kväll.

Det skulle bli en bra första halva av matchen för hemmalaget Team Thorengruppen mot långresta Linköping. Efter de första 20 minutrarna skulle TTG både ha försprång gällande skottstatisk och en ledning med 2-0 (mål av Axel Hjälm och Matteus Gavatin). 3-0 skulle 07:42 in i den tredje perioden skjutas in av Adam Lidgren.

Knappt en och en halv minut senare skulle dock matchens första reducering komma från Linköping. En reducering som skulle visa sig inte komma ensam, 3-2 skulle ett par minuter senare vara ett faktum. Adam Hanssons 4-2 visade sig sedan bli den andra periodens sista mål.

Den tredje perioden skulle både svänga och bli händelserik. En reducering till 4-3, ökad hemmaledning genom Måns Höglin till 5-3. Två nya reduceringar samt ett nytt mål skulle ta Linköping upp till 5-6 och ledning för första gången i matchen. TTG skulle bara 52 sekunder få en gyllene chans att kvittera matchen med två (!) utvisningar för Linköping och spel fem mot tre i två minuter. Trots mängder av chanser skulle inte hemmalaget få hål på ett vildt kämpande bortalag. Dessvärre för TTG skulle också Linköping bara minuter senare göra 5-7 och 5-8 och avgöra matchen med mindre än två minuter kvar.

Målskyttar Team Thorengruppen: Axel Hjälm, Matteus Gavatin, Adam Lidgren, Adam Hansson, Måns Höglin.

Team Thorengruppen - Linköping 5-8