Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Wilhelmsson: "Kul att få chans till revansch"

15 mars 2018 13:01
SSL Kval

Det har gått ganska exakt ett år sedan den snöpliga kvalförlusten mot Falun på straffar. Nu får TTG chans till revansch. – Sjukt att det redan gått ett år, men kul att det blev just Falun, säger Sara Wilhelmsson.


Ni som kan er Thoren-historia vet att TTG-damerna föll i fjolårets SSL-kval med minsta marginal mot Falun då endast straffar skiljde lagen åt.

Inför söndagen som var och den sista omgången var det egentligen rätt otroligt att det skulle bli just Falun i stundande SSL-kval men efter ett antal märkliga resultat i den Östra serien blev det precis så. Därmed får vi se en kvalrepris från ifjol när TTG reser ner till Falun i helgen.

– Det var en jobbig förlust mot Falun ifjol men nu ska det bli kul att få chans till revansch. Vi reser ner till Gävle på fredagen och åker sista biten på lördag som är matchdagen, förklarar Sara, som håller Falun som knappa favoriter:

– De får nog stå för favoritskapet. De vann ifjol och vann även årets möte mot oss. Men vi har bara mötts en gång i år och det känns som vi blivit mer stabila sedan dess. Vi har en uppåtgående trend och en bred trupp där många kan kliva fram med sin rutin och spets. Det skulle såklart vara riktigt kul att få vara med och spela upp Thoren i SSL som är föreningens mål sedan ett antal år tillbaka, säger hon.

Detta playoff 1 spelas i bäst av tre matcher och TTG kommer att spela på hemmaplan nästkommande onsdag. En eventuell tredje match spelas sedan i Falun nästkommande helg. Vinnaren i playoff 1 får möta vinnaren mellan Strömbro och Örnsköldsvik i en ny bäst-av-tre-serie.