Lördag
22 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Söndag
07 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Ryggradsspelaren blir kvar i TTG

16 april 2018 18:11
Silly Season

Trotjänaren Victor Öberg har i dag förlängt sitt kontrakt med Team ThorenGruppen SK. – Jag är redo att ösa på igen, säger han.


Det har gått några veckor sedan säsongen slutade. Veckor som Victor Öberg använt till att "slicka såren".

– Säsongen som var slet otroligt mycket mentalt så jag har egentligen bara tränat på men så långt ifrån en innebandyplan som möjligt, med andra saker än en innebandyklubba och med andra kläder än de man tränar i under säsong. Jag har känt att jag behövde andas och få vara i fred ett tag, säger Öberg.

Men nu är han redo att "ösa på igen" som han själv säger. Detta visar han genom att skriva på ett nytt avtal med TTG. Men innan han signerade var han noga med att få vissa svar från klubben.

– Det absolut viktigaste för mig var att känna att klubben lärt sig något av säsongen som var. Jag har nog vädrat ganska bestämda åsikter om varför jag tycker saker gått som det gjort. Därför känns de riktningsförändringar man nu gjort bra. Då tänker jag bland annat på den fyssatsning som föreningen gör, säger han och fortsätter:

– En annan viktig del är Dille och hans ledarskap, jag har förtroende för honom och känner att han har förtroende för mig både som spelare och person.

Öberg är en av klubbens absoluta trotjänare och vet vad som kommer krävas för att laget ska kunna ta sig tillbaka till SSL igen.

– Att vi är ödmjuka och inte åker runt på en skridsko i tron om att det kommer räcka för att ta oss tillbaka till SSL. Vi spelar ju i allsvenskan av en anledning och det kommer krävas att vi jobbar hårdast och smartast om vi ska upp igen.

I och med Öbergs signering börjar lagbygget se riktigt stabilt ut. Själv kommenterar han truppläget så här:

– Jag tycker det ser intressant ut. Jag fick ett väldigt bra intryck av Granlokillarna som valt att komma och saknar väl egentligen bara Peppe (Reinholdt) nu för att känna att vi har en bra och rutinerad kärna som resten av laget kan luta sig mot, säger han.

Sportchef Janne Lundquist är mycket belåten över att ryggradsspelaren Victor Öberg förlängt med TTG.

– Det känns givetvis mycket bra att Öberg väljer att vara kvar. Han har sedan dag ett alltid gått i bräschen för de andra spelarna och ger alltid 100 % i alla lägen. Som spelartyp är han viktig för oss då han är riktigt jobbig att möta för våra motståndare med sin fysiska spelstil. Med denna signering visar vi att vi menar allvar med vår satsning tillbaka mot SSL, säger Lundquist.