Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Johan Lindgren inför Dalen

4 oktober 2022 13:22

Team Thorengruppen tar sig ikväll an IBK Dalen på bortaplan i det första mötet av två i tredje omgången (åttondelsfinal) i svenska cupen. Vi kollade läget med tränaren Johan Lindgren inför cupmötet.


Hur ser det ut inför kvällen?

  • Det ser helt okej ut. Tobias Bergfors (lårkaka), Gabriel Ehrol (sjuk) och Vidar Mårtensson (ryggproblem) är inte med men i övrigt är alla tillgängliga.

Hur känns det att få spela cupmatch?

  • Det känns kul även om det är lite tajt matchschema. Det är en rolig utmaning att få möta Dalen och vi kan matcha några spelare som inte fått så mycket speltid hittills.

Ni förlorade mot Växjö i SSL i söndags med 6-13. Känns det skönt att få spela match igen?

  • Ja, faktiskt. Vi hade ett återhämtningspass i går och ett möte där vi diskuterade igenom matchen mot Växjö. Vi vill inte att det ska se ut som det gjorde framförallt i andra perioden (7-1 till Växjö) utan vi måste sätta grunderna där vi jobbar och sliter för varandra. Mötet var tydligt och positivt och i kväll förväntar vi oss att arbetsinsatsen är hundraprocentig.

Vad säger du om Dalen som motstånd?

  • De har förmodligen samma läge som oss, de har haft en liknande inledning på säsongen och vill visa att de är bättre än vad de var i senaste matchen mot Storvreta. Det här är en match som kan skapa självförtroende inför helgen och sedan är det ett derby som alla spelare vill vinna.

Det är dubbelmöte i svenska cupen och man räknar ingen målskillnad. Lite speciellt upplägg?

  • Onekligen. Vinner vi med 16-1 i kväll men förlorar andra mötet med 0-1 så blir det sudden som avgör. Så det är lite speciellt men vi kan skapa oss ett bra utgångsläge inför returen med en bra insats i kväll.