Lördag
28 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 2 matcher
Måndag
07 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 2 matcher
Söndag
13 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Söndag
01 Dec 2 matcher
Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 2 matcher
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 2 matcher

Suominen om damernas serieledning och kommande matcher

9 oktober 2019 17:18

Christoffer Suominen och Thorengruppens damer har efter tre omgångar tagit sex poäng och ledar just nu Allsvenskan Norra. Läs hans tankar om den starka starten, vad som blir viktigt i fortsättningen och matcherna på bortaplan i helgen mot Alunda och Storvreta.


Efter tre spelade matcher i Allsvenskan Norra ligger ni i topp, vad beror den starka starten på?

-> Det finns givetvis flera orsaker till det. Generellt skulle jag vilja lyfta fram lagets tävlingsinstinkt, att alltid vilja vinna, som en stor orsak. Utöver det så har vi haft en genomgående bra arbetsetik under matcherna och det är en stor faktor som givetvis spelar in. Laget känns taggat och sammansvetsat, vilket också har bidragit till vår positiva start.

Vad tror du är det som kommer ta Thorengruppen hela vägen till kvalet denna säsong och kanske längre än så?

-> Oj, vilken svår fråga. Vi är tre matcher in i tävlingssäsongen så det blir en viktig faktor att vi håller fötterna på jorden och inser att det är hårt arbete som gäller varje dag. Vi fokuserar bara på nutid och arbetar oss målmedvetet igenom varje vecka utifrån de fokuspunkter som ska utveckla vårt spel. Avslutningsvis så är en stor nyckel att vi under säsongen också bygger vidare på vår tränings- och tävlingskultur, vilket säkerställer att vi har en elitmässig daglig verksamhet.

Två bortamatcher till helgen i Uppsala mot Storvreta och Alunda. Tankar om matcherna?

-> Vi ser fram emot att komma iväg på säsongens första roadtrip och förväntar oss en tuff helg med två svåra matcher mot bra motstånd. Både Alunda och Storvreta har startat serien övertygande och har flertalet skickliga spelare. Med det sagt så arbetar vi vidare utifrån de riktlinjer som vi lagt och siktar på att vinna båda matcherna i helgen.