Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match

Hallberg lämnar TTG

25 januari 2019 12:34

Det står nu klart att Patrik Hallberg lämnar Team ThorenGruppen SK. Efter 11 matcher och 10 poäng(6+4) så återvänder Hallberg till Strängnäs IBK. – Det har varit en härlig tid häruppe i Umeå, men känner samtidigt att jag inte riktigt fått mitt spel att stämma och därav så återvänder jag Strängnäs, säger Patrik Hallberg.


Han anslöt till Team ThorenGruppen SK ifrån Strängnäs IBK inför säsongen som ett profilerat spetsförvärv. Nykvarns-fostrade Patrik Hallberg har på allsvensknivå levererat en stark poängproduktion under många säsonger. – Det är tråkigt att ”Pata” lämnar oss, vi har känt att han inte riktigt kommit till sin rätta i vårt sätt att spela, säger TTG-tränaren Daniel Jernberg.

Åter till strängnäs

Efter nyår har beslutet vuxit fram och när TTG-ledning och spelaren väl satte sig ner för att diskutera saken. Efter en dialog så står det nu klart att Patrik Hallberg fortsätter säsongen i Strängnäs IBK. – Patrik är en proffsig person som under sin tid här verkligen bidragit såväl på som vid sidan utav planen, Avslutar sportchefen Janne Lundqvist. Vi tackar Patrik Hallberg för hans tid här i Umeå och Team ThorenGruppen SK och önskar all lycka vidare i hans innebandygärning.