Söndag
01 Dec 2 matcher
Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Hallberg lämnar TTG

25 januari 2019 12:34

Det står nu klart att Patrik Hallberg lämnar Team ThorenGruppen SK. Efter 11 matcher och 10 poäng(6+4) så återvänder Hallberg till Strängnäs IBK. – Det har varit en härlig tid häruppe i Umeå, men känner samtidigt att jag inte riktigt fått mitt spel att stämma och därav så återvänder jag Strängnäs, säger Patrik Hallberg.


Han anslöt till Team ThorenGruppen SK ifrån Strängnäs IBK inför säsongen som ett profilerat spetsförvärv. Nykvarns-fostrade Patrik Hallberg har på allsvensknivå levererat en stark poängproduktion under många säsonger. – Det är tråkigt att ”Pata” lämnar oss, vi har känt att han inte riktigt kommit till sin rätta i vårt sätt att spela, säger TTG-tränaren Daniel Jernberg.

Åter till strängnäs

Efter nyår har beslutet vuxit fram och när TTG-ledning och spelaren väl satte sig ner för att diskutera saken. Efter en dialog så står det nu klart att Patrik Hallberg fortsätter säsongen i Strängnäs IBK. – Patrik är en proffsig person som under sin tid här verkligen bidragit såväl på som vid sidan utav planen, Avslutar sportchefen Janne Lundqvist. Vi tackar Patrik Hallberg för hans tid här i Umeå och Team ThorenGruppen SK och önskar all lycka vidare i hans innebandygärning.