Lördag
22 Sep 1 match
Tisdag
02 Okt 1 match
Söndag
07 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

William Rikner klar för TTG: "Väldigt proffsigt"

13 april 2018 13:00
Silly Season

Team ThorenGruppen har i dag värvat 20-årige centern William Rikner från Granlo BK. – Det känns väldigt bra. Det är en klubb och en nivå som passar mig utmärkt i utvecklingen, säger Rikner.


William Rikner kommer närmast från moderklubben Granlo BK men har också spelat två säsonger i division I med IBK Sundsvall. För någon vecka sedan var han uppe och besökte Umeå och Team ThorenGruppen SK.

– Jag fick intrycket av att det var en väldigt proffsig klubb med stark organisation. Det finns en hög ambition inom klubben också vilket känns viktigt, säger han.

Nu väntar alltså flytt från Sundsvall upp till Umeå för den unge centern.

– Det känns riktigt kul. Av allt man hört från Umeå så verkar det som en väldigt bra stad. Det ska inte vara några problem att flytta dit, säger han.

Målsättningen för klubben är glasklar. Satsningen tillbaka mot SSL har redan inletts.

– Tyvärr åkte ju laget ut ur SSL men det var tydligt att TTG vill tillbaka så fort som möjligt. Steg ett med följande säsong blir att gå till kval. För egen del vill jag slå mig in i truppen och givetvis spela så mycket som möjligt, säger han.

Wikner gjorde 22 matcher i Allsvenskan den gångna säsongen och på dessa blev det 5 mål och 6 assist. Hans kontrakt är flerårigt och sportchefen Janne Lundquist är belåten över signeringen.

– William är en spännande tvåvägscenter. Han är löpstark och har ett bra spelsinne. Dessutom besitter han väldigt fina ledaregenskaper. Vi hoppas mycket på hans potential och utveckling hos oss, säger Lundquist.