Lördag
27 Apr 1 match

Magplask mot nykomlingen

17 oktober 2018 14:12

Säsongens första nederlag är ett faktum efter 9-5-förlust i Gavlehov, mot nykomlingen IBK Runsten.

Det såg bra ut efter första perioden, en 3-1-ledning efter mål av Daniel Hernandez, Måns Höglin och Simon Sundström. Men hemmalaget IBK Runsten skulle studsa tillbaka, och det med besked. Försvarspelet fallerade Vips och pang så var vi lika på tre på resultattavlan. Nytt ledningsmål ifrån Albin Andersson och där trodde många att TTG skulle ta över spelbilden i gavlehov, men detta var en dag där spelet skulle gå i lås och där energin inte fans där att vända matchen. Motivation slår klass Ett hemmalag som kom till matchen med tre raka förluster som nykomling visade att viljan att ta poäng var större denna afton. Det hjälpte därför föga att Hernandez gjorde sitta andra för dagen i den tredje perioden. Tillslut förlust med 9-5 och vi får slicka såren efter första förlusten för säsongen. Nu väntar ett kortare uppehåll innan hemmamatch väntar söndagen 28 oktober kl 13:30 på Umeå Energi Arena VIND, för motståndet står Gävle GIK.

TTG-målskyttar mot IBK Runsten: 2x Daniel Hernandez(4), Simon Sundström(4), Albin Andersson(3), Måns Höglin(2)