19 Apr 1 match
21 Apr 1 match

Fjärde segern på sju dagar

14 november 2021 12:00

En intensiv matchvecka kom till ett avslut när TTG besökte IBK Lund under lördagseftermiddagen. Hemmalaget stod emot bra men det räckte inte hela vägen och TTG tog hem den andra vinsten i helgens bortaturné och den fjärde på en vecka.

Den första perioden i Lerbäckshallen blev en uppförsbacke för TTG, utan mål och 1-0 från Lund.

Lund utökade sin ledning tidigt i andra perioden, men sedan växlade Team Thoren upp. Emelie Wibron stod för 2-1, följt av kvitteringsmål från Sofia Joelsson. Med bara sekunder kvar av perioden fick Maja Viström in ett ledningsmål för TTGs räkning.

I tredje perioden utökade Veera Kauppi ledningen till 2-4. Under matchens sista minut gjorde Emelie Wibron 2-5 och Lund kunde reducera en sista gång till 3-5.