16 Apr 1 match
Idag 1 match

Räckte inte hela vägen mot Mullsjö

25 november 2021 10:50

Team Thorengruppen och Mullsjö bjöd på en riktig nagelbitare under torsdag kväll. TTG tog ikapp ett underläge 0-3 till 4-4 med bara minuter kvar av matchen. Det räckte dock inte riktigt hela vägen och med mål i slutminutrarna gick Mullsjö segrande ur drabbningen med 4-6.

Den första perioden av den sista hemmamatchen i Umeå Energi Arena blev en uppförsbacke för Team Thorengruppen. Mullsjö fick in tre mål under de första tio minutrarna och trots stundvis högt tryck från TTG blev det inte något mål.

Det släppte för TTG under andra perioden. 6.20 kunde Hugo Bertilsson göra hemmalagets första mål. 2-3 kom från Daniel Hernandez några minuter efter. Mullsjö kom dock igen några minuter efter och gjorde 2-4.

Axel Hjälm kunde i tredje periodens inledande minutrar göra ett reduceringsmål. 10.35 kvitterade Daniel Hernandez och Umeå Energi Arena var i extas. 16.55 tog Mullsjö dock ledningen igen och med bara tre sekunder kvar av matchen gjorde de det avgörande målet. Matchen slutar 4-6 och nu väntar några veckors VM-uppehåll.