Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Thomsen ny kompletterar tränarteamet i TTG!

28 juni 2019 12:29
Herr

Patric Thomsen blir ny assisterande tränare i Team ThorenGruppens innebandyherrar. Efter fyra i Iksus organisation kliver han nu in i en helt ny roll tillsammans med huvudtränaren Daniel "Dillen" Jernberg.

  • Det ska bli oerhört kul och jag behövde testa något nytt i karriären, säger 38-åringen.

Han kom till Iksu-damerna 2015 och har under de senaste fyra säsongerna figurerat i en rad olika tränarroller i organisationen i såväl elit- som allsvenska laget. Dessförinnan var han tränare för Huddinges SSL-damer säsongen 14/15 och året innan ansvarig för Täbys damer i allsvenskan. Nu har han tecknat ett 1-årsavtal och ser fram emot att samarbeta med Daniel "Dillen" Jernberg.

  • Jag har alltid gillat hans sätt att leda laget och har alltid velat jobba med honom, säger Thomsen som inte heller lägger så stor vikt vid att han nu efter sex år som damtränare byter till herrsidan.
  • Det tror jag inte spelar någon roll och ingenting som jag reflekterat över, utan jag kommer att vara den jag är och ha samma ledarstil som jag alltid haft, berättar han. Fokus i rollen som assisterande tränare kommer vara tydlig.
  • Jag brinner oerhört mycket för individuell utveckling och videoanalys, det är där jag har mina styrkor. Jag vill också bidra till att ThorenGruppen, som jag tycker har ett spännande lag, ska fortsätta spela den offensiva innebandy som dom gjort under säsongen. Vi ska ha spelare som vågar misslyckas och efter mina sex år i elitlag så tror jag att jag kan bidra med min erfarenhet.