Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Patric Thomsen kliver av sitt tränaruppdrag

7 februari 2020 16:00

Thorengruppen gör ändringar i ledarstaben. Ut går assisterande tränare Patric Thomsen och in kliver klubbchef Jocke Sjöström. "Tyvärr kan jag inte få ihop livspusslet som krävs på denna nivå just nu", säger Thomsen.


Tillsammans med huvudtränare Daniel Jernberg har Patric Thomsen lett Thorengruppens herrar till en nuvarande serieledning i Allsvenskan Norra. Nu väljer assisterande tränare Thomsen att kliva av sitt uppdrag.

-> Jag har en längre tid känt att min tid och energi inte räcker till för att bidra fullt ut. Jag har haft en jättebra dialog med både Jocke (Sjöström, sportchef) och Tomas (Hugosson Wallgren, klubbchef) och de var fullt förstående för mitt beslut. Det känns otroligt tråkigt att lämna laget och staben men för min del är det bästa beslutet just nu.

Som assisterande tränare kommer istället sportchef Jocke Sjöström in, ett välbekant namn innebandy-Sverige. En förstärkning i båset som Hugosson Wallgren lovordar.

-> Först och främst är det otroligt tråkigt att Thomsen kliver av. Får man inte ihop allt vad det gäller med tid och energi så blir det svårt och det krävs mycket av en tränare på denna nivå. Att vi kan få in Jocke i båset är en otroligt bra lösning i detta fall. Det är få som har hans erfarenhet och meriter och vi är glada att han känner sig motiverad för att göra detta.

Jocke Sjöström kommer fortsatt att vara sportchef för Thorengruppen och tränaruppdraget avslutas efter säsongens slut.