16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Tillbaka på vinnarspåret hemma mot Notviken

2 december 2019 13:34

En speciell match skulle spelas på Umeå Energi Arena på söndagen. Inte nog med att tre poäng stod på spel mellan Thorengruppen och Notviken, matchen innebar också ett viktigt budskap och en kamp mot en hemsk sjukdom.

Trots ett tidigt underläge för hemmalaget Thorengruppen var det i första perioden inget snack. Emilia Jonsson kunde snyggt sätta dit det första målet i perioden och matchen. Två täta mål, fyra minuter senare, innebar 2-1 och 3-1 av Agnes Plogner och Johanna Hägglund.

Andra perioden skulle också innebära dominans från hemmalaget. Nora Parkle och Hanna Berglunds varsinna mål innebar 4-1 och 5-1 och vid detta läge var Notviken dominerat av ett starkt hemmalag.

Den tredje perioden skulle bli något jämnare spelmässigt. Med ett mål av bortalaget och tre av hemmalaget (Moa Johansson, Amanda Strömberg och Smilla Lundberg) skulle slutligen ge slutresultatet 8-2.

Målskyttar Thorengruppen: Emilia Jonsson, Agnes Plogner, Johanna Hägglund, Nora Parkle, Hanna Berglund, Moa Johansson, Amanda Strömberg, Smilla Lundberg.

Thorengruppen - Notviken 8-2 (Skott: 38-19)