16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Herrarna vände och vann mot Hagunda

21 januari 2020 08:47

Hagunda gästade Umeå Energi Arena och var redo att ge hemmalaget en match. En match som avgjordes under efter en mäktig vändning.

Den första perioden skulle bli något av en besvikelse för Thorengruppens vägnar. Trots en vunnen skottstatistik för hemmalaget med 7-6 skulle ställningen vara 1-4 efter 20 spelade minuter. Endast Daniel Hernandez mål gav Thorengruppen hopp i den första perioden.

Den andra perioden skulle bli ett steg i rätt riktning för hemmalaget. Adam Hansson prickade snyggt in 2-4 samt att Axel Hjälm kunde sätta 3-4 och ta laget än närmare. 3-5 skulle dock bli resultatet inför den sista delen av matchen.

3-6 och ett tremåls stort underläge skulle inte fälla Thorengruppen denna dag. Hernandez satte 4-6, ett självmpl gav 5-6 och 6-6 sattes av Hernandez igen, alla mål inom fyra minuter. Avgörandet skulle sedan komma 18:20 in i den tredje perioden. Ett långskott från Mathias Hagert och en styrning framför mål av Adam Lidgren gav 7-6 och seger för Thorengruppen.

Målskyttar: Daniel Hernandez 3, Adam Hansson, Axel Hjälm, Adam Lidgren.

Thorengruppen - Hagunda 7-6 (Skott: 27-16)