07 Apr 1 match

Stark seger i första träningsmatchen för herrarna

10 augusti 2020 11:11

Sirius gästade Team Thorengruppen under söndagen för säsongens första träningsmatch.

Team Thorengruppen inledde matchen stark med mål av Adam Hansson, nyförvärvet Lukas Sjöblom, Måns Höglin och Hampus Öhgren. Förutom ett välplacerat Siriusmål var det TTG som ledde matchen i stort.

Det skulle dröja hela 14 minuter och 31 sekunder in i den andra perioden innan nästa mål skulle göras. Philip Öster skulle sätta sitt första i matchen med ett fint distansskott. Daniel Hernandez skulle sedan spela huvudrollen i period nummer tre. Med ett mål och en assist (till Lukas Sjöblom) och sedan se Tobias Bergfors sätta Thorengruppens sista mål för matchen. En reducering för bortalaget avslutade sedan matchen och en stark seger med 8-2 till dagens hemmalag.

Målskyttar: Lukas Sjöblom 2, Adam Hansson, Måns Höglin, Hampus Öhgren, Philip Öster, Daniel Hernandez, Tobias Bergfors.

Team Thorengruppen - Sirius 8-2