Söndag
07 Apr 1 match

Andra semifinalmatchen slutade med vinst!

11 april 2021 21:10

Det blev en riktig målfest när Team Thorengruppen åkte till Mora för andra matchen i semifinalen och Umeå-laget tog hem segern med 4-9. Detta innebär att de har chansen att gå vidare till final redan på onsdag, då den tredje matchen i semifinalserien äger rum.

Redan 47 sekunder in i matchen tog Thorengruppen ledningen genom mål av Amanda Delgado Johansson, när det var dags för den andra semifinalmatchen mot Mora. Efter det tog Mora över perioden och gjorde tre mål, innan Myra Aggestål kunde göra 3-2.

I andra perioden var det Thorengruppen som hade övertaget och Oona Kauppi, Sofia Joelsson och Veera Kauppi gjorde varsitt mål.

Emelie Wibron inledde den tredje perioden med att göra 3-6. Efter det hann Mora reducera till 4-6 innan ställningen drog iväg till Thorengruppens fördel. Veera Kauppi gjorde 4-7, Amanda Delgado Johansson stod för 4-8 och till sist gjorde Veera Kauppi sitt tredje mål för matchen och tog ställningen till 4-9.

Highlights från matchen går att se HÄR.

Målskyttar TTG: Veera Kauppi 3, Amanda Delgado Johansson 2, Sofia Joelsson, Oona Kauppi, Myra Aggestål, Emelie Wibron

KAIS Mora - Team Thorengruppen 4-9 (Skott: 17-34)